Gymnázium a Jazyková škola
s právem státní jazykové zkoušky Zlín

< zpět

Informace školy k přípravným kurzům pro uchazeče 2020

Vážení rodiče, milí uchazeči o studium na naší škole,

přestože jsme se až do poslední chvíle připravovali na letošní ročník tradičních přípravných kurzů, vývoj událostí nám už neumožní, abychom je realizovali. Současně však, podle aktuálních informací pana ministra školství Roberta Plagy, jejich podoba a náročnost zůstane zachována a proběhnou v později stanoveném termínu.

I nadále je naším společným cílem, abyste se co nejlépe připravili a přijímací zkoušky zvládli v klidu a s těmi nejlepšími výsledky. Proto na současnou situaci budeme reagovat následujícím způsobem:

1. Postupně Vám vrátíme poplatek za kurzovné na Váš účet (prosíme jen o strpení, paní účetní bude muset všechny platby provést jednotlivě).

2. Na Vaši e-mailovou adresu Vám pošleme odkaz na elektronickou verzi již připravených testových sešitů. Bude Vám sice chybět výklad našich kolegů, testové sešity však mají i klíč se správnými odpověďmi, takže budete moci využít čas nuceného pobytu doma k samostatné práci při přípravě na zkoušky.

Velmi nás potěšilo, že i letos je zájem uchazečů o studium na naší škole velký. Chápeme ho jako povzbuzení pro naši práci, kterou věnujeme svým studentům.

Přeji Vám především hodně zdraví, trpělivost v této pro všechny nelehké době a úspěch v přijímacím řízení!

Alena Štachová,

ředitelka školy

< zpět